Ποιοι ειμαστε

Δημιουργουμε – Επικοινωνουμε - Εδραιωνουμε

To Escape Plan  είναι ένα blog για την επιχειρηματικότητα μέσα από το Online Marketing, το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και τα Social Media.  Περιέχει άρθρα, σεμινάρια, και ειδήσεις χρηματοδότησης τα οποία σχετίζονται με τις ενέργειες online marketing και ηλεκτρονικού εμπορίου που μπορούν να εκμεταλλευτούν υπάρχουσες και νέες επιχειρήσεις για να διευρύνουν το πελατολόγιο τους και να αυξήσουν τις πωλήσεις και την αναγνωρισιμότητά τους.

Το blog αυτό δημιουργήθηκε από την Just Online, εταιρεία η οποία κατασκευάζει sites & eshops και παρέχει υπηρεσίες online διαφήμισης: Social Media Marketing, Email Marketing, διαφήμιση μέσω Google, Mobile Marketing, Search Engine Optimization (SEO).

Η εταιρεία έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους οι οποίοι έχουν εμπειρία από 5 έως και 17 χρόνια στο χώρο του διαδικτύου και της online διαφήμισης και έως και 20 χρόνια στο χώρο των επιχειρήσεων. Έχοντας εργαστεί, άλλοι σε πολυεθνικές επιχειρήσεις, άλλοι σε μικρές Ελληνικές επιχειρήσεις, άλλοι ως ελεύθεροι επαγγελματίες, ενώσαμε τις δυνάμεις και τις γνώσεις μας έχοντας τον ίδιο στόχο:

Πιστεύουμε πως η μικρομεσαία επιχείρηση πρέπει και μπορεί να χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο και την κινητή τηλεφωνία ώστε να αυξήσει την πελατειακή της βάση και τις πωλήσεις της σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε αυτό τον στόχο μπορούμε να συνεισφέρουμε με οικονομικές λύσεις οι οποίες θα φέρουν αποτέλεσμα.

Υποσχόμαστε ότι δεν θα σας προτείνουμε λύσεις «εύκολες και γρήγορες» για μας, αλλά αυτές που ταιριάζουν στην εταιρεία σας και θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ιδρυτής και managing partner της Just Online είναι ο Αρσένης Πασχόπουλος

Είναι συγγραφέας των βιβλίων “Νέα Μέσα, Είσαι Μέσα; Social Media Marketing”, 2010, εκδόσεις Κλειδάριθμος και «Ηλεκτρονικό Εμπόριο» (3η έκδοση 2007, εκδόσεις Κλειδάριθμος).

Έχει εργαστεί ως training manager σε συστήματα online πληρωμών (Verified by Visa, Mastercard Secure, Delta Pay, CMS, κ.α.) στην πολυεθνική εταιρεία διαχείρισης πιστωτικών καρτών FIRST DATA και στα τμήματα marketing των εταιρειών Γενική Χημικών Προϊόντων, Shell, Johnson & Johnson, Fiat, Boston University, Όμιλος Αγγελόπουλου.

Από τους πρώτους (1996) που δημιούργησαν σεμινάρια Ηλεκτρονικού Εμπορίου για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Διεξήγαγε κύκλο σεμιναρίων ηλεκτρονικού εμπορίου για 3 χρόνια στην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.

Ήταν για 4 χρόνια υπεύθυνος προώθησης του ηλεκτρονικού εμπορίου στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Δυτικής Αθήνας μέσω του ΑΣΔΑ (Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας).

Έχει προσκληθεί από επιχειρηματίες στην Αίγυπτο, την Ιορδανία, την Κύπρο και το Αζερμπαϊτζαν για ομιλίες και συμβουλές με θέμα το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις εφαρμογές του στην τουριστική αγορά.

Απόφοιτος του Deree College με μεταπτυχιακό στο Boston University

Άρθρα του για την επιχειρηματική χρήση του διαδικτύου εκδίδονται στο Social Media Life, στο StartUp.Gr και στο Marketing Week.  Έχει δώσει ραδιοφωνικές συνεντεύξεις στον σταθμό Flash και έχει μιλήσει για τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού εμπορίου στην ΝΕΤ.