Δωρεάν Σεμινάριο: Πως να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση

Δωρεάν Σεμινάριο: Πως να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση by Αύγουστος 18, 2016 0 comments

Η Just Online, σε συνεργασία με το Believe in You, διεξάγει ένα δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Πώς να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση» την Τρίτη 30 Αυγούστου, το οποίο απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιδιώκει να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες την απαραίτητη θεωρητική και πρακτική γνώση για τη δημιουργία ενός βιώσιμου επιχειρηματικού πλάνου αλλά και ταυτόχρονα να προσφέρει συμβουλές για μια επιτυχημένη επιχείρηση τόσο στον online όσο και στον offline κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα βήματα για τη δημιουργία της δικής τους επιχείρησης, να αναγνωρίζουν τις ευκαιρίες και να επιλέξουν σωστά την ομάδα τους. Επιπλέον, θα ενημερωθούν για τον σχεδιασμό ενός αποτελεσματικού εταιρικού site αλλά και την σωστή επιλογή των κατάλληλων social media που θα ενισχύσουν τις πωλήσεις της επιχείρησής τους.

Οι εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι ο κος Αρσένης Πασχόπουλος, Managing Partner της Just Online, ο οποίος θα εστιάσει στο κομμάτι των online ενεργειών και η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας, η οποία θα αναφερθεί στη δημιουργία του επιχειρηματικού πλάνου βήμα-βήμα.

Περισσότερες πληροφορίες:

Ημερομηνία: Τρίτη 30 Αυγούστου και ώρες 18:00-21:00
Τόπος διεξαγωγής: Συνεδριακό κέντρο της Office Plus Business Center
Διεύθυνση: Γούναρη 78, Άνω Γλυφάδα, Τ.Κ.16561
Ώρα προσέλευσης: 17:30
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051

Δηλώστε συμμετοχή εδώ!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια!

Σχολιάστε πρώτος

Αφήστε Ένα Σχόλιο