Προωθήστε την εκδήλωσή σας μέσα από τα Social Media (Μέρος 2ο)

Προωθήστε την εκδήλωσή σας μέσα από τα Social Media (Μέρος 2ο) by Δεκέμβριος 14, 2015 0 comments

Στο πρώτο μέρος του άρθρου εξετάσαμε ενέργειες που πρέπει να κάνετε πριν την διεξαγωγή της εκδήλωσής σας.  Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε τις ενέργειες που θα κάνετε κατά την διάρκεια και μετά την διεξαγωγή της εκδήλωσης.

 

 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

Η «ιδέα» εδώ είναι να μεταφέρουμε τον παλμό, τον ενθουσιασμό και τα δρώμενα της εκδήλωσης στα social media ώστε όσοι δεν την παρακολούθησαν από κοντά να πάρουν μια γεύση για το τι … έχασαν και να έρθουν στην επόμενη εκδήλωσή σας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε από την προσέλευση των συμμετεχόντων, να συνεχίσετε με την εναλλαγή όσων ανεβαίνουν επί σκηνής (ομιλητές, performers, παρουσιάσεις), με τις αντιδράσεις, τις ερωτήσεις και την αλληλεπίδραση με το κοινό, και να καταλήξετε με τα κύρια σημεία και τα συμπεράσματα.

event speaker

Μπορείτε να μεταφέρετε, ακόμη και live, τυχόν happenings ή διαγωνισμούς μεταξύ των διαλειμμάτων.  Κάτι επίσης που αρέσει στους χρήστες των social media είναι οι «αποκαλύψεις» και τα «πίσω από την σκηνή» δρώμενα και «παραλειπόμενα».  Δώστε τα τους λοιπόν απλόχερα.  Είναι κάτι που θα μοιραστούν με τους φίλους τους, δίνοντάς σας δωρεάν προβολή σε ευρύτερο κύκλο.

Προς το τέλος του event, βιντεοσκοπήστε «μαρτυρίες» παρευρισκόμενων ή / και φωτογραφήστε τους, κάνοντας τους “tag” σε posts που θα ανεβάσετε, ζητώντας τους να κάνουν σχόλια.

Reminder: Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης δεν θα πρέπει να ξεχάσετε να ελέγχετε τις social media παρουσίες της εκδήλωσης για σχόλια, ερωτήσεις, προτάσεις (αλλά και spam).

 

Μετά την εκδήλωση

Αυτή η φάση είναι η φάση των ευχαριστιών προς τους συμμετέχοντες, τους ομιλητές, τους σπόνσορες και προς όλους όσους συνέβαλαν στην πετυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης.

after the event

Εδώ είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε τα posts σχετικά με τις μαρτυρίες των συμμετεχόντων, να θυμηθείτε τις ωραίες στιγμές,  και να αναγγείλετε την επόμενή σας εκδήλωση.

after the event2

Εύχομαι όπως πάντα καλή επιτυχία!!!

 

Ενδιαφέρεστε να προβάλετε την επιχείρησή σας μέσω των Social Media ή άλλων online ενεργειών;  Δείτε τις υπηρεσίες social media και τις άλλες online υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας ή γραφτείτε σε ένα από τα σεμινάρια online marketing που προσφέρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια!

Σχολιάστε πρώτος

Αφήστε Ένα Σχόλιο